iPhone reparatie in Den Haag en omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor iPhone reparaties in Den Haag? Dan heeft u met ZKL Telecom de juiste partner gevonden. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in dit vakgebied en kunnen u dan ook zeker helpen met uw telefoonreparatie in Den Haag en omgeving.

 

Welke iPhone repareren jullie allemaal?

 

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 pro
iPhone 11
iPhone XSMax
iPhone XS
iPhone X
iPhone SE 2020
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone SE
iPhone 6 Plus
iPhone 6 / 6S
iPhone 5C
iPhone 5 / 5S
iPhone 4 / 4S

 

Staat uw model er niet tussen, neem dan even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon moeiteloos en in een kort tijdsbestek voorzien van de juiste reparatie.

Waarom ZKL?

ZKL Telecom is een reparatiecentrum voor smartphones en tablets dat gevestigd is in Den Haag. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van iPhone reparatie, zodoende bent u 100% zeker van een goed reparatieproces. Wij hebben inmiddels al ruim 20 jaar ervaring en expertise waar u tegen een scherpe prijs gebruik van kunt maken. Al onze experts zijn zeer vakkundig en hierdoor kunnen zij uw iPhone in onze vestiging in Den Haag moeiteloos repareren.

Hoe lang heb ik garantie op een reparatie?

Als u uw iPhone reparatie in Den Haag bij ZKL Telecom laat uitvoeren, dan heeft u drie maanden garantie. Onder deze garantie vallen geen druk-, val-, stoot- en/of vloeistofschade. Wij staan voor kwaliteit en opereren onder de niet goed, geld terug-regeling. Zo bent u altijd verzekerd van een goede reparatie aan uw iPhone en zorgen wij ervoor dat het toestel weer als nieuw functioneert.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de iPhone reparatie in Den Haag? Dan kunt u altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-7858331. Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.