Vertoont uw telefoon of GSM mankementen, werken bepaalde functies niet (meer) of is uw GSM beschadigd? Dan kan ZKL Telecom dit probleem voor u oplossen. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de markt van telefonie en reparatie en kunnen u dan ook zeker helpen met uw GSM reparatie in Den Haag en omgeving.

Welke GSM’s repareren jullie allemaal

    

Wij van ZKL Telecom passen ons aan aan de laatste
trends uit de markt van mobiele telefonie. U kunt daarom al met de nieuwste GSM’s bij ons terecht. Naast de nieuwste modellen kunnen wij vaak ook de oudere GSM’s weer tot leven wekken en voorzien van de juiste reparatie. Kijk hieronder in het overzicht voor welke merken wij telefoon reparaties uitvoeren.

Staat het merk van uw GSM er niet tussen, neem dan even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij uw GSM moeiteloos en in een kort tijdsbestek voorzien van de juiste reparatie. En zorgen dat alle functies weer optimaal werken.

Hoe lang heb ik garantie op een reparatie?

Als u uw telefoon reparatie in Den Haag bij ZKL Telecom laat uitvoeren, dan heeft u drie maanden garantie. Onder deze garantie vallen geen druk-, val-, stoot- en/of vloeistofschade. Wij staan voor kwaliteit en opereren onder de niet goed, geld terug-regeling. Zo bent u altijd verzekerd van een goede reparatie aan uw GSM en zorgen wij ervoor dat het toestel weer als nieuw functioneert.

Waarom ZKL de beste optie is

ZKL Telecom is een reparatiecentrum voor GSM’s en telefoons dat gevestigd is in Den Haag. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van GSM-reparatie, zodoende bent u 100% zeker van een goed reparatieproces. Wij hebben inmiddels al ruim 20 jaar ervaring en expertise waar u tegen een scherpe prijs gebruik van kunt maken. Al onze experts zijn zeer vakkundig en hierdoor kunnen zij uw GSM in onze vestiging in Den Haag moeiteloos repareren.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de GSM reparatie in Den Haag? Dan kunt u altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 41 in Den Haag. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-7858331. Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.nl 

Kies een Categorie