Een selfiestick is een handige gadget om te gebruiken bij het maken van foto’s van uzelf; oftewel bij het maken van een selfie, zoals men dat tegenwoordig noemt. Met de voorcamera van uw telefoon kunt u een foto maken van uzelf en dan ziet u uw hoofd en meestal een deel van uw bovenlichaam. Met een selfiestick, dat ook gezien kan worden als een soort uitschuifbare arm, kunt u van een verdere afstand een foto maken van uzelf waarbij u ook meer van de achtergrond op de foto krijgt. De ervaring is ook dat u tijdens een concert of festival mooiere foto’s kunt maken en beter kunt filmen met behulp van een selfiestick. Door het lichtgewicht en de uitschuifbaarheid om ook weer in te schuiven zijn ze makkelijk overal mee naar toe te nemen. Een selfiestick kopen is een handige aankoop.

 

Selfiestick online kopen

Selfiestick kopen? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Nog andere accessoires nodig voor uw telefoon? Neemt u dan vooral een kijkje naar ons assortiment.
Wanneer u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt, kunt u uw bestelling in de meeste /gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

 

Mini monopod selfiestick

Bij ons kunt u onze mini monopod selfiestick kopen. Deze selfiestick heeft een stevige grip op uw telefoon, dus u hoeft niet bang te zijn dat hij uit de stick zou kunnen vallen. De stick is uitgeklapt wel 1 meter lang. Om foto’s te maken hoeft u alleen maar op een knopje op de stick te drukken. Het handige aan de selfiestick is dat hij een universele bevestigingsklem heeft en hierdoor geschikt is voor alle smartphones, onder andere Samsung, iPhone, HTC, Nokia.

 

Meer informatie over een selfiestick kopen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie te weten komen over onze selfiestick? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 070-7858331. Liever een e-mail sturen naar ons? Dit kan via het e-mailadres: info@zkltelecom.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze winkel met al uw vragen. Onze winkel is gelegen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag.

 

Kies een Categorie