Beschikt u over een Samsung telefoon en zoekt u naar Samsung hoesje om de buitenkant van uw smartphone zo optimaal mogelijk te beschermen tegen beschadigingen? ZKL telecom biedt voor ruim 48 verschillende Samsung modellen Samsung telefoonhoesjes. U heeft keuze uit verschillende designs, zodat u een telefoonhoesje kunt kiezen die bij u in de smaak valt. In de meeste gevallen kunt u voor uw telefoon zelf kiezen of u een silicone hoesje wilt of dat u liever een boek hoesje (ook wel flip case genoemd) wilt. Wij bieden naast Samsung hoesjes ook handige accessoires aan om uw telefoon mee uit te breiden.

Voor welke Samsung modellen bieden wij hoesjes aan?

Aan Samsung hoesjes hebben wij een ruim assortiment. We bieden hoesjes aan voor diverse modellen van Samsung. Zo bieden wij voor onder andere modellen uit deze Samsung lijnen telefoonhoesjes aan:


  • De populaire Galaxy S lijn

  • Galaxy J-lijn

  • Galaxy A-lijn (2016).

  • Galaxy notes

  • Galaxy core (plus)

  • Galaxy E-lijn

  • Galaxy grand

  • Galaxy young

  • Galaxy duos


Welke telefoonhoesjes zijn voor mijn Samsung geschikt?

Weet u welk Samsung model u heeft? Dan hebben wij het heel makkelijk voor u gemaakt. Via het menubalk kunt u op zoek naar het model van uw Samsung telefoon en als u daarop klikt komt u op een pagina met telefoon accessoires die geschikt zijn voor het type model dat u heeft. U kunt dan op telefoonhoesjes klikken en dan ziet u alle Samsung telefoonhoesjes die beschikbaar zijn voor uw type telefoon.

Samsung smartphone hoesjes online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment van Samsung hoesjes? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wanneer u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt, kunt u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Meer informatie over onze assortiment aan Samsung smartphone hoesjes?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie te weten komen over onze Samsung smartphone hoesjes? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 070-7858331.Liever een e-mail sturen naar ons? Dit kan via het e-mailadres: info@zkltelecom.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze winkel met al uw vragen. Onze winkel is gelegen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag.

SmartPhone Hoesjes