Welke screen protector moet ik kiezen?

Als u een nieuwe smartphone heeft gekocht, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Een screen protector kan daarbij helpen. Maar welke screen protector moet u kiezen? Er zijn namelijk verschillende soorten screen protectors verkrijgbaar. In dit artikel leggen we u uit welke soorten er zijn en welke screen protector het beste bij uw smartphone past.

  1. Tempered glass screen protector

Een tempered glass screen protector is een van de meest populaire soorten screen protectors. Dit komt omdat het glas een hoge mate van bescherming biedt tegen krassen en stoten. Een tempered glass screen protector is gemaakt van gehard glas en is gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast biedt het ook een goede bescherming tegen vallen en stoten.

  1. Plastic screen protector

Een plastic screen protector is gemaakt van dun plastic materiaal en biedt een goede bescherming tegen krassen. Deze soort screen protector is vaak goedkoper dan een tempered glass screen protector, maar biedt minder bescherming tegen stoten en vallen. Een plastic screen protector is daarnaast ook minder duurzaam en moet regelmatig vervangen worden.

  1. Privacy screen protector

Een privacy screen protector is een soort screen protector die uw telefoonscherm beschermt tegen krassen en stoten, maar ook uw privacy beschermt. Dit komt doordat deze soort screen protector het scherm vanuit een bepaalde hoek zwart maakt. Zo kan iemand die naast u staat niet meekijken op uw telefoon.

  1. Anti-blauw licht screen protector

Een anti-blauw licht screen protector beschermt uw ogen tegen de blauwe lichtstralen die uw telefoon uitstraalt. Dit is vooral handig als u veel tijd doorbrengt op uw telefoon, bijvoorbeeld voor werk of studie. Deze soort screen protector is vooral geschikt voor mensen die vaak last hebben van vermoeide ogen.

  1. Full cover screen protector

Een full cover screen protector is een screen protector die het hele scherm van uw telefoon bedekt. Deze soort screen protector biedt de meeste bescherming tegen krassen en stoten en zorgt ervoor dat uw scherm er als nieuw uit blijft zien. Een nadeel van deze soort screen protector is dat het soms niet goed past op uw telefoon.

Welke screen protector moet u kiezen?

Het kiezen van de juiste screen protector is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en uw gebruik van uw telefoon. Als u veel tijd doorbrengt op uw telefoon, is een anti-blauw licht screen protector een goede keuze. Als u uw privacy wilt beschermen, kunt u kiezen voor een privacy screen protector. Als u uw scherm volledig wilt bedekken, is een full cover screen protector een goede optie. Als u op zoek bent naar de beste bescherming tegen krassen en stoten, dan kunt u het beste kiezen voor een tempered glass screen protector.

Als u nog steeds niet zeker weet welke screen protector u moet kiezen, dan kunt u het beste advies vragen aan een van onze professional medewerkers. Zij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kies een Categorie